Διαφήμιση Eshop σε

Google - Facebook - Instagram

Με περισσότερους από 900 πελάτες Eshop στο πελατολόγιο μας και με τα τόσα χρόνια εμπειρείας ξέρουμε όχι μόνο τί θέλουν οι πλατφόρμες διαφήμισης για να σας προωθήσουν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, αλλά και τί θέλουν οι πελάτες σας για να αγοράσουν τα προϊόντα σας!

Δεν είναι εύκολο! Θα το αφήσετε να το αναλάβουν ερασιτέχνες διαφημιστές;

2021

Θέλετε να έχετε κάποιον που να διαχειρίζεται τις διαφημίσεις σας ή κάποιον που να σας φέρνει πωλήσεις;

Υπάρχουν πολλές εταιρείες στην αγορά που αναλαμβάνουν την διαχείριση των Social Media και την δημιουργία των διαφημίσεων σας. Το πρόβλημα είναι ότι το το 90% αυτών, το κάνουν είτε πρόχειρα είτε λάθος, με αποτέλεσμα εσείς να χαρίζετε λεφτά στο Facebook και στο Google χωρίς καν να το καταλαβαίνετε.

 

Δεν αναλαμβάνουμε απλά το να ανεβάζουμε κάποια post των μήνα ή να δημιουργούμε πρόχειρες διαφημίσεις. Γίνεται μελέτη των πελατών σας, εγκαθιστάμε τα καλύτερα εργαλεία που θα βοηθήσουν είτε στην ακόμα καλύτερη στόχευση πελατών, ρυθμίζουμε όλα τα δωρεάν κανάλια πώλησης και πραγματοποιούμε τις καλύτερες και δοκιμασμένες τεχνικές ReMarketing σε Facebook, Instagram και Google.

Προετοιμασία

Δυνατότητες στο Eshop

Θα προστεθούν δυνατότητες στο Eshop σας, για ακόμα καλύτερη παρακολούθηση των πελατών σας.

Engagement

Για δημιουργία Κοινών

Θα δημιουργήσουμε εξειδικευμένα κοινά για την μετέπειτα στόχευση τους με τα νέα δεδομένα του Update ios15

Δημιουργία

Διαφημίσεων

Θα δημιουργηθούν εξειδικευμένα κοινά και θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το ReMarketing.

Δωρεάν

Κανάλια πώλησης

Θα ρυθμίσουμε όλα τα δωρεάν κανάλια πώλησης και θα κάνουμε χρήση όλων των SEO δυνατοτήτων.

Μαζί θα είμαστε Συνεργάτες

Στην ProMarketing ως μοναδικό σκοπό, έχουμε να διαχειριζόμαστε τις διαφημίσεις σας, σαν να ήταν δικές μας. Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Αυτό θα μας κάνει Συνεργάτες και θα κερδίσουμε την Εμπιστοσύνη σας.

Διαφήμιση με Διαφήμιση Διαφέρει

Η διαφήμιση των περισσότερων Eshop στην Ελλάδα, δυστυχώς πραγματοποιείται από τους ίδιους τους καταστηματάρχες ή από υπαλλήλους αυτών χωρίς την απαραίτητη τεχνική γνώση με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν πόσα λεφτά χαρίζουν στο Facebook & στην Google που δεν αξιοποιούν την επένδυση τους στο μέγιστο.

Ένα άλλο ποσοστό το κατανόησε αυτό το πρόβλημα και απευθύνθηκε σε εταιρεία, όπου δυστυχώς παρατηρούμε πολλά λάθη και κατά την ρύθμιση των εργαλείων στο Eshop αλλά και την ρύθμιση των Διαφημίσεων τους.

Είτε επειδή δημιουργούν διαφημίσεις πρόχειρα είτε επειδή δεν γνωρίζουν, τα χρήματα που επενδύονται για διαφημίσεις είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα μπορούσαν να είχαν δοθεί για το ίδιο αποτέλεσμα.

Στην ProMarketing λοιπόν δεν κάνουμε επιφανειακές διαφημίσεις. Μελετάμε, συζητάμε, διορθώνουμε και ρυθμίζουμε όλα τα "λάθη" και μόνο τότε ξεκινάμε να στοχεύουμε με διαφημίσεις. Μόνο έτσι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Τιμές Προετοιμασίας Ads

Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαφημιστική στρατηγική για την δημιουργία διαφημίσεων σε Facebook - Instagram και Google θα πρέπει να γίνει κάποιες απαραίτητες για εμάς διεργασίες έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το +90% των Eshop σήμερα πραγματοποιούν διαφημίσεις μη γνωρίζοντας ότι είτε χάνουν λεφτά σε διαφημίσεις είτε χάνουν λεφτά από δωρεάν κανάλια πώλησης.

Για να μπορέσουν όμως όλα τα παραπάνω να επιτευχθούν χρειάζεται καλή προετοιμασία του Eshop σας και η σωστή ρύθμιση αρκετών εργαλείων που θα μας βοηθήσουν στο επόμενο βήμα που είναι η δημιουργία των διαφημίσεων.

Θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες που θα μας βοηθήσουν στην δημιουργία εξιδεικευμένων κοινών προς στόχευση, στο product remarketing ads, στα δωρεάν αποτελέσματα του Google Search και Google Shopping αλλά και στις δωρεάν αναφορές του Facebook για τα προϊόντα του Eshop σας!

Χωρίς όλη αυτή την προετοιμασία θεωρήστε δεδομένο ότι όχι μόνο θα χάνετε πωλήσεις αλλά θα χρεώνεστε και παραπάνω χρήματα σε διαφημίσεις για το ίδιο αποτέλεσμα.

Marketing Constructions Premium
Premium
499
Facebook + Instagram Page
Facebook Shop
Facebook Ads Account
Facebook Pixel Pro + API Events
Δημιουργία Facebook Catalog
Connect Facebook with Instagram
Facebook & Instagram Product Tags
Google Analytics Account
Google Analytics GA4 Account
Google Search Console Account
Google My Bysiness Account
Google Merchant Center Account
Google Ads Account
Marketing Constructions Golden
Golden
999
Setup Facebook Page
Facebook Verification
Custom Facebook Shop Categories
Custom Facebook Product Fields
Custom Google Product Fields
Setup Search Console
Google Product Feed's
Google Analytics GA4
SEO Optimization's
Google Ad's connect Audiences
Facebook Ad's Audiences
Connect Facebook with Whatsapp
Setup Facebook Messenger Auto Responses

Διαχείριση Facebook - Google - Instagram Ads

Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τις διαφημίσεις σας είναι και ο άνθρωπος "κλειδί" για την επιτυχία των πωλήσεων σας ή όχι.

Παρατηρούμε συνέχεια άπειρα λάθη από αντίστοιχες εταιρείες που έχουν αναλάβει να κάνουν αυτή την διαδικασία. Είναι κρίμα να πληρώνετε διαφημίσεις που δεν σας φέρνουν πωλήσεις αντίστοιχες αυτών που θα έπρεπε.

Σκεφτείτε ότι εάν για το ίδιο ποσό πωλήσεων μπορούσατε να δώσετε από 15% έως 100% λιγότερα χρήματα, τότε θα καταλαβαίνατε ότι ο άνθρωπος που τα διαχειρίζεται δεν σας κοστίζει όσο ο μισθός του αλλά όσο ο μισθός του + το παραπάνω κόστος διαφημίσεων!

Marketing Ads
Premium
350 /Μήνα
Facebook Ads
Google Ads Search
Google Product Ads
8 Ads Per Month
3 Graphics Per Month
Marketing Ads
Golden
599 /Μήνα
Facebook Custom Audiences
Google Custom Audiences GA4
Google Product Remarketing Pro
16 Ads Per Month
5 Graphics/month

Τιμές Εργασιών Social Media

Ειδικά με την τελευταία έκδοση Apple ios15 που δυσκολεύει το Facebook να παρακαλουθήσει ποιος είναι ο χρήστης που πραγματοποιεί τις αγορές του, είναι απαραίτητες οι εργασίες με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο Engagement των πελατών εντός των σελιδών των Social Media.

Δεν αναλαμβάνουμε απλά το να κάνουμε κάποια posts όσο εύκολο και αν ακούγεται. Το δύσκολο κομμάτι είναι να γίνουν έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το κοινό που ακολουθεί την σελίδα και να αφήσουμε τον λογάριθμο του Facebook να κάνει την δουλειά του, φέρνοντας μας ακόμα περισσότερες πωλήσεις.

Social Working Basic
Basic
250 /Μήνα
10 Facebook Posts With Product tags
10 Instagram Posts With Product tags
10 Instagram Stories With Product tags
Δημιουργία Hashtags
Δημιουργία Κειμένων
2 Γραφιστικά/Μήνα
Social Working Premium
Premium
399 /Μήνα
25 Facebook Posts With Product tags
25 Instagram Posts With Product tags
25 Instagram Stories With Product tags
Δημιουργία Hashtags
Δημιουργία Κειμένων
5 Γραφιστικά/Μήνα
Social Working Golden
Golden
699 /Μήνα
30 Facebook Posts With Product tags
30 Instagram Posts With Product tags
40 Instagram Stories With Product tags
Δημιουργία Hashtags & Κειμένων
2 Live Stories στον χώρο μας
8 Γραφιστικά/Μήνα
Είναι πολλά τα οφέλη

Οφέλη συνεργασίας με την εταιρεία μας

1.

Κοινός Στόχος

Θέλουμε και χρειαζόμαστε εταιρείες που πουλάνε και έχουν κέρδη. Διαφορετικά θα σταματήσετε την προσπάθεια και άρα θα χάσουμε και εμείς.

2.

Ειδίκευση

Δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει την αγορά του ρούχου και των προϊόντων καλύτερα από εμάς. Ξέρουμε τι χρειάζονται οι πελάτες σας, για να αγοράσουν τα προϊόντα σας.

3.

Μελέτη

Για κάθε ένα Project, πραγματοποιείτε μελέτη προϊόντων, το κοινό αλλά και το κοινό που απευθύνεστε.

4.

Εργαλεία

Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την επίτευξη των στόχων μας, είναι τα καλύτερα στην αγορά. Άλλωστε ο μάστορας από τα εργαλεία του φαίνεται.

Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα!

Μελέτη

Μαζί θα μελετήσουμε, θα προτείνουμε και θα διορθώσουμε αν χρειαστεί οτιδήποτε χρειαστεί για την επίτευξη του στόχου.

Ανάπτυξη

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες μελέτης, εγγυόμαστε για την σταθερή αύξηση πωλήσεων των προϊόντων σας.

Επιβράβευση

Και μόνο τότε έρχεται η εμπιστοσύνη! Γιατί μόνο τότε είναι που πρέπει να εξοφλείτε μία εταιρεία για τις υπηρεσίες της.

Πελάτες

+900

Projects

+3000

Προϊόντα

+10M

Καφέδες

+10T

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Για να πετύχουμε έναν ΣΤΟΧΟ

Όνειρο μας ήταν να δημιουργήσουμε μία εταιρεία που θα μπορεί να αναλάβει εξ' ολοκλήρου την παρουσία ενός Eshop στο διαδίκτυο με μοναδικό σκοπό την πώληση των προϊόντων σαν να ήταν δικά μας, έτσι ώστε η εταιρεία που μας εμπιστεύεται να μην αναλώνεται σε όσα δεν γνωρίζει αλλά να μας εμπιστεύεται σαν συνεργάτες.

Βάση αυτού δημιουργήσαμε την ProMarketing. Μία εταιρεία που αναλαμβάνει την κατασκευή του Eshop σας με τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης προς τους επισκέπτες και τον διαχειριστή, την εξειδικευμένη προώθηση αυτής στα Social Media & το Google, την επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων και τέλος την πώληση τους μέχρι και σε δική μας πλατφόρμα, με δικά μας έξοδα.

Πραγματικές κριτικές μέσα από το Google Reviews

Δείτε τί είπαν οι πελάτες μας για εμάς