Διαχείριση Eshop

Εισαγωγή Προϊόντων

Δεν προλαβαίνετε να διαχειρίζεστε το Eshop σας;

Χρειάζεστε κάποιον να σας βοηθήσει και να σας γλιτώνει χρόνο για την εισαγωγή των προϊόντων στο Eshop σας;

Ή μήπως θέλετε να γίνεται όσο γίνεται πιο γρήγορα για να μην χάνετε πωλήσεις;

2021

Διαχείριση Eshop - Προϊόντων

Μας ζητήσατε να σας βοηθήσουμε στην διαχείριση των καθημερινών σχεδόν λειτουργιών που χρειάζονται σε ένα Eshop.
Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία ανοίγματος ενός προϊόντος (τίτλος, περιγραφές, τιμές, κατηγοριοποίηση κλπ) είναι αρκετά χρονοβόρες διαδικασίες. Γι' αυτό λοιπόν δημιουργήσαμε την υπηρεσία Διαχείρισης Eshop.

Ανάλογα λοιπόν τις ανάγκες του κάθε πελάτη μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου Eshop από την δημιουργία προϊόντων μέχρι την αποθήκη του και τα μηνύματα του στα Social Media.

Δημιουργία

Προϊόντων στο Eshop

Αφήστε σε εμάς τίτλους, περιγραφές, φωτογραφίες και κατηγοριοποίηση.

Upsells

Προϊόντων

Συσχέτιση προϊόντων ίδιου χρώματος ή χαρακτηριστικών

Επιλογή

Φωτογραφιών

Επιλέγουμε εμείς τις φωτογραφίες που θα συνδυαστούν με το κάθε προϊόν.

Δωρεάν

Κωδικοποίηση

Κωδικοποίηση φωτογραφιών για καλύτερα αποτελέσμα SEO.

Μαζί θα είμαστε Συνεργάτες

Στην ProMarketing ως μοναδικό σκοπό, έχουμε να σας βοηθήσουμε να ασχολείστε όσο το δυνατόν λιγότερο με το Eshop σας, αποφεύγοντας να ασχολείστε με περιοδικές εργασίες ή εργασίες που δεν προλαβαίνετε ή δεν γνωρίζετε.

Αφήστε να σας βοηθήσουμε να γίνεται πιο παραγωγικοί από ποτέ.

Τιμές Διαχείρισης Eshop

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται και κοστολογείται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, καθώς εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες και είναι σχεδόν αδύνατο να βγεί κάποιο πακέτο προσφοράς.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τον όγκο που θέλετε να διαχειριστούμε μηνιαίως, το είδος περιγραφών που θέλετε να δημιουργήσουμε (Simple ή Pro κειμενογράφος) και αν χρειάζεστε κωδικοποίηση των φωτογραφιών. Να αναφέρουμε ότι οι τιμές ξεκινάνε από 100€/μήνα.

Για τις υπόλοιπες δυνατότητες υποστήριξης του Eshop όπως επικοινωνία με τα Social Media κλπ ή την θα χρειαστεί να μας αναφέρετε πόσες ώρες την ημέρα θέλετε να το αναλάβουμε. Οι τιμές ξεκινάνε από 150€/μήνα.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι δυστυχώς και έπειτα από αρκετή εμπειρία στην διαχείριση Eshop, θα μπορέσουμε να αποβάλουμε από τις περιοδικές αυτές εργασίες τουλάχιστον το 80% των εργασιών. Θα παραμείνει όμως ένα μικρό ποσοστό που θα πρέπει να ασχοληθείτε για τις απαραίτητες διορθώσεις που μπορεί να απαιτούνται.

Είναι πολλά τα οφέλη

Οφέλη συνεργασίας με την εταιρεία μας

1.

Κοινός Στόχος

Θέλουμε και χρειαζόμαστε εταιρείες που πουλάνε και έχουν κέρδη. Διαφορετικά θα σταματήσετε την προσπάθεια και άρα θα χάσουμε και εμείς.

2.

Ειδίκευση

Δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει την αγορά του ρούχου και των προϊόντων καλύτερα από εμάς. Ξέρουμε τι χρειάζονται οι πελάτες σας, για να αγοράσουν τα προϊόντα σας.

3.

Μελέτη

Για κάθε ένα Project, πραγματοποιείτε μελέτη προϊόντων, το κοινό αλλά και το κοινό που απευθύνεστε.

4.

Εργαλεία

Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την επίτευξη των στόχων μας, είναι τα καλύτερα στην αγορά. Άλλωστε ο μάστορας από τα εργαλεία του φαίνεται.

Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα!

Μελέτη

Μαζί θα μελετήσουμε, θα προτείνουμε και θα διορθώσουμε αν χρειαστεί οτιδήποτε χρειαστεί για την επίτευξη του στόχου.

Ανάπτυξη

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες μελέτης, εγγυόμαστε για την σταθερή αύξηση πωλήσεων των προϊόντων σας.

Επιβράβευση

Και μόνο τότε έρχεται η εμπιστοσύνη! Γιατί μόνο τότε είναι που πρέπει να εξοφλείτε μία εταιρεία για τις υπηρεσίες της.

Πελάτες

+900

Projects

+3000

Προϊόντα

+10M

Καφέδες

+10T

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Για να πετύχουμε έναν ΣΤΟΧΟ

Όνειρο μας ήταν να δημιουργήσουμε μία εταιρεία που θα μπορεί να αναλάβει εξ' ολοκλήρου την παρουσία ενός Eshop στο διαδίκτυο με μοναδικό σκοπό την πώληση των προϊόντων σαν να ήταν δικά μας, έτσι ώστε η εταιρεία που μας εμπιστεύεται να μην αναλώνεται σε όσα δεν γνωρίζει αλλά να μας εμπιστεύεται σαν συνεργάτες.

Βάση αυτού δημιουργήσαμε την ProMarketing. Μία εταιρεία που αναλαμβάνει την κατασκευή του Eshop σας με τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης προς τους επισκέπτες και τον διαχειριστή, την εξειδικευμένη προώθηση αυτής στα Social Media & το Google, την επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων και τέλος την πώληση τους μέχρι και σε δική μας πλατφόρμα, με δικά μας έξοδα.

Πραγματικές κριτικές μέσα από το Google Reviews

Δείτε τί είπαν οι πελάτες μας για εμάς