Κατασκευή Eshop

Που Πουλάνε

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση Eshop, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το Eshop σας είστε στο κατάλληλο μέρος.

Μην χάνετε άλλο χρόνο. Ξεκινήστε να πουλάτε άμεσα με χωρίς προβλήματα και με τα τελευταία εργαλεία 2022 που θα σας βοηθήσουν να γλιτώνετε χρόνο από εσάς ή το προσωπικό σας.

2021

Θέλετε να έχετε ένα Eshop που πουλάει ή ένα Eshop που χάνει πωλήσεις;

Εάν έχετε ήδη Eshop σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στο παρελθόν από Eshop που αντί να βοηθάνε τον πελάτη σας να αγοράσει, λειτουργούσαν αντίθετα με αποτέλεσμα να χάνετε πωλήσεις. Εάν πάλι δεν έχετε εμπειρία από Eshop, ρωτήστε έναν "παλιό" και θα σας επιβεβαίωσει όλα όσα αναφέρουμε.

Προτεραιότητα για εμάς είναι να έχετε τα καλύτερα δυνατά εργαλεία με τα τελευταία πρότυπα έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο Convercion Value.

Βάση αυτού κατασκευάσαμε και μετά από άπειρες δοκιμές λειτουργικών CMS, plugin και δυνατοτήτων, κατασταλάξαμε να χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο εύρος, από τα καλύτερα εργαλεία - δυνατότητες για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

Αυτό που παρουσιάζουμε λοιπόν δεν είναι ένα απλό Eshop που μία εταιρεία θα το έδινε για να πείτε ότι απλά έχετε παρουσία στο Internet, αλλά μία εξιδεικευμένη λύση που κανονικά εάν την ζητούσατε από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, το κόστος θα ξεκίναγε άνω των 6000€, ενώ ταυτόχρονα εγγυόμαστε ότι θα είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό περισσότερο από 5 χρόνια λειτουργίας.

Ταχύτητα

Cloud Hosting

Cloud Hosting μεγάλων δυνατοτήτων (8 CPUs, 10GB RAM, SSD Disks, 1Gbs) για να μην αργεί το Eshop σας και χάνετε πελάτες!

Εργαλεία

Για βοήθεια στην πώληση

Τα καλύτερ εργαλεία που θα βοηθήσουν τον χρήστη να κάνει την αγορά του μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Ο πελάτης μπορεί να κάνει αγορά με 3 κλικ!

Αξιοπιστία

Woocommerce

Δεν είναι τυχαίο ότι το Woocommerce  χρησιμοποιείται από το 60% του κόσμου για την πώληση των προϊόντων του!

Admin

Για ευκολία στον Admin

Κάντε μαζική έκπτωση στα προϊόντα σας μέσα 2 λεπτά ή στείλτε μαζικά sms μέσα από το Eshop σας σε 3 λεπτά ή μήπως να κάνουμε αυτόματα την ενημέρωση εγκαταλελειμένων καλαθιών;

Μαζί θα είμαστε Συνεργάτες

Είναι σημαντικό για εμάς να πουλήσετε τα προϊόντα σας! Δεν παρέχουμε μόνο λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων και να μην μας νοιάζει μετά από την παράδοση του Eshop σας. Στηριζόμαστε και στις άλλες μας υπηρεσίες που είναι ζωτικής σημασίας και οράματος για εμάς.

Με βάση αυτό το σκεπτικό έχουμε τον ίδιο αγώνα να δώσουμε. ΜΑΖΙ! Να πουλήσετε τα προϊόντα σας και με Extra Bonus να προσπαθήσουμε να μην ασχοληθείτε καθόλου γι' αυτό. Άλλωστε γι' αυτό είναι οι καλοί συνεργάτες!

Eshop με Eshop Διαφέρει

Ένα Eshop δεν είναι τίποτε άλλο από μία πλατφόρμα εισαγωγής προϊόντων, ένα καλάθι αγορών και μία σελίδα Checkout. Πάνω σε αυτή την σκέψη ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει ένα Eshop με μηδενικό κόστος. Αλλά σκεφτείτε το σαν ένα αυτοκίνητο. Όλα τα αμάξια έχουν 4 ρόδες γκάζι και φρένο αλλά ο εξοπλισμός και η εμφάνιση είναι αυτά που κοστίζουν. Έτσι και για ένα Eshop, θα πρέπει να κατανοήσετε ότι ο εξοπλισμός είναι αυτός που κάνει την διαφορά.

Για εμάς λοιπόν σημασία έχει ο εξοπλισμός και η εμφάνιση. Αυτός είναι που θα κάνει τον πελάτη να αγοράσει πιο γρήγορα, να δίνει στον διαχειριστή την δυνατότητα να ασχολείται λιγότερο με το Eshop ακόμα και να μας γλιτώνει πολλά χρήματα από τις διαφημίσεις που πρόκειται να κάνετε.

Σκεφτείτε το! Δίνεται ένα Χ ποσό για διαφημίσεις και επισκέπτες μπαίνουν στην σελίδα σας. Εάν ο εξοπλισμός του Eshop σας δεν είναι ο ιδανικός, όχι απλά θα χάνετε πωλήσεις αλλά θα χρεώνεστε και για τις διαφημίσεις!

Είναι σημαντικό λοιπόν να κατανοήσετε ότι πρέπει να έχετε το καλύτερο δυνατό σε εξοπλισμό που πρακτικά θα το πληρώσετε μόνο μία φορά και πιστέψτε μας! Τα χρήματα σας θα τα έχετε κάνει απόσβεση άμεσα!

Τιμές Κατασκευής Eshop

Δημιουργήσαμε για εσάς 3 πακέτα κατασκευής Eshop, που και τα τρία είναι ανώτερα σε δυνατότητες από το 100% της αγοράς με τα ίδια χρήματα!

Και τα 3 πακέτα προσφέρουν δυνατότητες που θα βοηθήσουν στην πώληση των προϊόντων σας ενώ είναι φτιαγμένα έτσι ώστε σε περίπτωση που οικονομικά δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε να μπορούν να προστεθούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Οι βασικές διαφορές αυτών των πακέτων είναι ότι:

Το Basic πακέτο είναι φτιαγμένο για να διευκολύνει τον επισκέπτη του Eshop σας να αγοράσει.

Το Premium πακέτο είναι φτιαγμένο πιο πολύ για τον διαχειριστή του Eshop όπου θα τον βοηθήσει να γλυτώσει χρήματα από τον Server, να κάνει το Eshop ακόμα πιο γρήγορο και να του γλυτώνει χρόνο από περιοδικές εργασίες.

Το Golden πακέτο είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά στις πωλήσεις σας καθώς θα εμφανίζεστε περισσότερο στα δωρεάν αποτελέσματα του Google, θα έχετε καλύτερα Reports για τους πελάτες έτσι ώστε να στοχευτούν καλύτερα σε διαφημίσεις ή θα δημιουργείτε καμπάνιες γρήγορα και με λιγότερο κοστοβόρους τρόπους.

Eshop Basic
Basic
999
Pop Up's, Cookie Law, Mobile Navbar
Blog, Dynamic Cache
Attribute Swatches
New & Discount Labels
Quick View, Compare, Wishlist
Ajax Cart, Ajax Add to Cart
Customizable Product Grid
Infinite Scroll, Product Filters
Coupons, Reports
Related Products (same Category)
Product Navigation, Quantity Cart
Lazy Loading Images, Facebook Pixel
Eshop Premium
Premium
1699
Όλα από το Eshop Basic +
Βελτιστοποίηση Thumbnails
Σύνδεση παραγγελιών με Κινητό
Abandoded Cart Reports
Preload Cache
Bulk Edit Products, Category Tree
Drag & Drop Builder Pro & Slider Pro
Δυνατότητα Size Guides
Social Login (Facebook+Google)
Google Maps API
Email & Checkout Fields Customizer
Βελτιστοποίηση SEO urls
Eshop Golden
Golden
2499
CDN Cache
Size Guides with Design
Custom Product Fields
Automatic Email Newsletter Clients Sync
Facebook Pixel Pro Custom Events
Custom Feeds for Marketing
SMS + Viber Campaigns
Auto Database Optimizing
Abandoded Carts Reminder (Email + SMS)
SEO Optimization Categories
SEO Optimization Products
SEO Optimization Pages

Τιμές Cloud Hosting

Cloud Hosting σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρείτε κάπου αλλού.
Δεν μιλάμε για Server που είναι εγκατεστημένοι στον χώρο των περισσότερων εταιρειών. Δεν μιλάμε για τεχνική υποστήριξη μόνο Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00 και δεν μιλάμε για διαμοιρασμό μικρών δυνατοτήτων σε χιλιάδες χρήστες!
Μιλάμε για ότι πιο γρήγορο πριν τον Dedicated Server, με μεγαλύτερη ασφάλεια, με 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο τεχνική υποστήριξη!
Εάν δεν θέλετε να έχετε άλλο κολλήματα και καθυστερήσεις στο Eshop σας, η επιλογή αυτή είναι μονόδρομος.

Cloud Hosting Basic
Basic
10 /Μήνα
365 days/year support
24 hours support
Support with chat any time
10 - 30 minutes fix problem almost guarantee
Germany Datacenter
8 CPU, 10GB Ram
5GB SSD
10.000 Inodes
Unlimited Bandwith
Cloud Hosting Premium
Premium
20 /Μήνα
365 days/year support
24 hours support
Support with chat any time
10 - 30 minutes fix problem almost guarantee
Germany Datacenter
8 CPU, 10GB Ram
15GB SSD
30.000 Inodes
Unlimited Bandwith
Cloud Hosting Golden
Golden
40 /Μήνα
365 days/year support
24 hours support
Support with chat any time
10 - 30 minutes fix problem almost guarantee
Germany Datacenter
8 CPU, 10GB Ram
40GB SSD
80.000 Inodes
Unlimited Bandwith

Τιμές Τεχνικής Υποστήριξης

Σε όποιο πακέτο και αν επιλέξετε χρειάζεται τεχνική υποστήριξη καθώς δεν είναι πάντα όλα σταθερά στο Internet. Αναβαθμίσεις δυνατοτήτων και θεμάτων που πολλές φορές μπορεί να προκαλέσουν διενέξεις μεταξύ τους, πρέπει κάποιος να τα φροντίζει.

Υποστήριξη Basic
Basic
15 /Μήνα
For Basic Eshop
Update Plugins
Update Theme
Fix Incompatibility
Υποστήριξη Premium
Premium
20 /Μήνα
For Premium Eshop
Update Plugins
Update Theme
Fix Incompatibility
Υποστήριξη Golden
Golden
30 /Μήνα
For Golden Eshop
Update Plugins
Update Theme
Fix Incompatibility
Είναι πολλά τα οφέλη

Οφέλη συνεργασίας με την εταιρεία μας

1.

Κοινός Στόχος

Θέλουμε και χρειαζόμαστε εταιρείες που πουλάνε και έχουν κέρδη. Διαφορετικά θα σταματήσετε την προσπάθεια και άρα θα χάσουμε και εμείς.

2.

Ειδίκευση

Δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει την αγορά του ρούχου και των προϊόντων καλύτερα από εμάς. Ξέρουμε τι χρειάζονται οι πελάτες σας, για να αγοράσουν τα προϊόντα σας.

3.

Μελέτη

Για κάθε ένα Project, πραγματοποιείτε μελέτη προϊόντων, το κοινό αλλά και το κοινό που απευθύνεστε.

4.

Εργαλεία

Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την επίτευξη των στόχων μας, είναι τα καλύτερα στην αγορά. Άλλωστε ο μάστορας από τα εργαλεία του φαίνεται.

Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα!

Μελέτη

Μαζί θα μελετήσουμε, θα προτείνουμε και θα διορθώσουμε αν χρειαστεί οτιδήποτε χρειαστεί για την επίτευξη του στόχου.

Ανάπτυξη

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες μελέτης, εγγυόμαστε για την σταθερή αύξηση πωλήσεων των προϊόντων σας.

Επιβράβευση

Και μόνο τότε έρχεται η εμπιστοσύνη! Γιατί μόνο τότε είναι που πρέπει να εξοφλείτε μία εταιρεία για τις υπηρεσίες της.

Πελάτες

+900

Projects

+3000

Προϊόντα

+10M

Καφέδες

+10T

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Για να πετύχουμε έναν ΣΤΟΧΟ

Όνειρο μας ήταν να δημιουργήσουμε μία εταιρεία που θα μπορεί να αναλάβει εξ' ολοκλήρου την παρουσία ενός Eshop στο διαδίκτυο με μοναδικό σκοπό την πώληση των προϊόντων σαν να ήταν δικά μας, έτσι ώστε η εταιρεία που μας εμπιστεύεται να μην αναλώνεται σε όσα δεν γνωρίζει αλλά να μας εμπιστεύεται σαν συνεργάτες.

Βάση αυτού δημιουργήσαμε την ProMarketing. Μία εταιρεία που αναλαμβάνει την κατασκευή του Eshop σας με τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης προς τους επισκέπτες και τον διαχειριστή, την εξειδικευμένη προώθηση αυτής στα Social Media & το Google, την επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων και τέλος την πώληση τους μέχρι και σε δική μας πλατφόρμα, με δικά μας έξοδα.

Πραγματικές κριτικές μέσα από το Google Reviews

Δείτε τί είπαν οι πελάτες μας για εμάς